Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα συνδράμει οικονομικά τον αγώνα του συνανθρώπου μας. Όποιος επιθυμεί, ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί.

Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα συνδράμει οικονομικά τον αγώνα του συνανθρώπου μας. Όποιος επιθυμεί, ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί.

Έκκληση βοήθειας για τον Αργύρη Κουγιουμτζόγλου!
Αγώνα για την ζωή του δίνει ο Αργύρης Κουγιουμτζόγλου από την Μυτιλήνη, ο οποίος έπειτα από οξύ έμφραγμα και ισχαιμικό επεισόδιο νοσηλεύεται με βαριά ημιπληγία σε Κέντρο Αποκατάστασης. Ο 62χρονος πατέρας και σύζυγος πριν από λίγους μήνες υπέστη οξύ έμφραγμα και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο μετεγχειρητικά προκλήθηκε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει σε κώμα και να παραμείνει σε Μ.Ε.Θ για περίπου 1 μήνα.
Όταν ξύπνησε, βρισκόταν καθηλωμένος σε νοσοκομειακό κρεβάτι με βαριά δεξιά τετραπληγία. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να κινηθεί, να τραφεί αλλά και να κάνει οτιδήποτε μόνος του. Άμεσα μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης όμως παρά την μέχρι τώρα ιατρική φροντίδα και τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού ο Αργύρης δεν μπορεί ακόμη να κινηθεί, να τραφεί και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ενώ φέρει μόνιμα δύο σωλήνες (γαστροστομία, τραχειοστομία) για την ορθή λειτουργία της σωματικής του υγείας.
Απαραίτητη κρίνεται η συνέχιση της νοσηλείας του στο Κέντρο για τουλάχιστον 3 μήνες έτσι ώστε ο Αργύρης να αποκτήσει και πάλι τις χαμένες του ικανότητες, να σταθεί στα δικά του πόδια και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι και στην οικογένειά του στην Μυτιλήνη. Το συνολικό ποσό του προγράμματος αποκατάστασής του ανέρχεται στα 19.050 και είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί χωρίς την υποστήριξη όλων μας! Η οικογένειά του απευθύνει αγωνιώδη έκκληση καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη κι αν δεν υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες μπορεί να μετατραπεί σε μη αναστρέψιμη.
Ο Αργύρης μπορεί να τα καταφέρει αν όλοι μαζί υποστηρίξουμε έμπρακτα τον αγώνα του! Μια μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά! Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε: – Στηρίξτε τον Αργύρη με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe, Apple Pay, Google Pay ) μπαίνοντας στην πλατφόρμα: https://act-of-kindness.org/el/donation/call-for-help-\

Share this post